Fan Zone


Fan Zone on koko tapahtuman keskiössä tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä ensimmäisten joukossa osaksi suomalaista MotoGP™-yhteisöä.

Viihdyttävät ja intensiiviset kuuluttajamme liekittävät tunnelmaa alueella koko kaksipäiväisen testiajo-tapahtuman ajan.  Fan Zonella et jää paitsi mistään, se on paikka jossa MotoGP™-fanin kuuluu olla.

Yleisöaluekartta

MotoGPtestiajo2019 FanZone kartta ver11


Hyvää ruokaa ja juomaa

MotoGPTM:n testiajojen Fan Zonelle rakentuu monipuolinen ja laadukas ruoka- ja juomatarjonta. Korkealaatuinen, mielenkiintoinen ja kansainvälinen ruokavalikoima kattaa niin aasialaisia makuja, meheviä burgereita, terveellistä katuruokaa kuin tutumpaakin festarimuonaa kisamakkarasta metrilakuihin.

Pizzarium

Palapizza, pizza al taglio, on tärkeä osa roomalaista arkea. Lähes joka korttelissa on pieniä pizzaputiikkeja, joista leijailee vastustamaton tuoksu ja joihin on helppo poiketa hakemaan välipalaa, lounasta tai illallista. Sukella Fan Zonella italialaiseen makumaailmaan.
www.pizzarium.fi

Thai Corner

Thai Coner tarjoaa aitoja thaimaalaisia ruokaelämyksiä, jotka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja ammattitaidolla.Thai Cornerin annokset ovat nopeudessaan pikaruokaa, jossa laadusta ja mausta ei tingitä.

Ace Corner Finland

The Ace is the place. Ensimmäinen Ace Café avasi ovensa Lontoon North Circular Roadille 21. lokakuuta 1938. Vuonna 2011 Ace brändi laajeni ensimmäistä kertaa Lontoon ulkopuolelle, Suomen Moottoripyörämuseoon Lahteen. Pop-up Ace Corner sijaitsee Moottoripyörämuseon showroom / pop up-museoalueella ja tarjolla on maukkaat ja mehevät Wingsit Ace-henkeen.
www.ace-corner-finland.fi

Mielenkiintoinen Expo- ja näyttelyalue

Fan Zonella kannattaa vierailla myös yhteistyökumppaneidemme expo- ja näyttelypisteillä. Esittelyssä esimerkiksi Yamahan, KTM:n ja Husqvarnan
moottoripyöriä. Mukana myös mm. Ramirentin Road Show -rekka, Neste Rallyn rallipeli, OK Autotalo, Rakennusvarma sekä Epic Autokoulu.

Suomen Moottoripyörämuseo

Suomen Moottoripyörämuseo tuo testiajo-tapahtumaan näyttävän kattauksen pyöriä yleisön nähtäväksi. Mukana on kuuluisien suomalaisten ajajien TT -kilpapyöriä (nykyinen Road racing) 1930-luvulta 1980-luvulle.
Moottoripyöräfanien, prätkäkulttuurin ja hyvän ruuan ystävien kohtaamispaikka Ace Corner ja samaan henkeen somistettu pop up-museo ja löytyvät Fan Zonelta.
www.moottoripyoramuseo.fi

Tapahtuman Hashtagit
#KymiRing #MotoGP #FinnishGP #FinlandTest

 

 

 

Pizzarium verkkosivut7
Thaicorner verkkosivut5

Ace corner verkkosivut4MPmuseo logo verkkosivut