Oheisohjelma


MotoGP™ testiajojen tunnelmaa tulee yleisölle välittämään rautainen kolmen moottoriurheiluammattilaisen tiimi. Mikko Suursalmi vastaa VIP-alueen juonnoista sekä välittää tunnelmia varikolta. Moottoriurheilun Mertaranta, Aleksi Halén tempaa Kymiringin yleisön MotoGP™ tunnelmaan omalla viihdyttävällä tyylillään. Tiimiä vahvistaa pitkän linjan urheilutoimittaja ja selostajakonkari Peter "Pepe" Jürgens.

VIP-alueen seremoniamestari Mikko Suursalmi

Aikoinaan motocrossin myötä sydämensä moottoriurheilulle menettänyt Mikko Suursalmi on toiminut pian 20 vuotta valtakunnallisessa radiossa, ja nykyisin häntä voi kuulla Radio Novassa. Mikko toimii myös FORE! -golflehden päätoimittajana, selostaa alppilajeja Eurosportilla sekä isännöi erilaisia tapahtumia ympäri Suomen.
MotoGP™ testiajoissa Mikko vastaa VIP-alueen juonnoista, sekä välittää tunnelmia varikolta. Iloisella ja humoristisella asenteellaan Mikko johdattaa VIP-vieraat MotoGP™ :n maailmaan ja pitää tunnelman katossa läpi testiajojen.

MotoGP™  juontaja intohimoinen moottoriurheilun monitoimimies Aleksi Halen

Moottoriurheilun Mertaranta, moottoriurheilija ja suosittu juontaja Aleksi Halén kohottaa MotoGP™ testiajojen tunnelmaa intohimoisella ja viihdyttävällä tyylillään. Hurjalla intensiteetillä selostava Halén tempaa KymiRingin yleisön mukaan MotoGP™ :n maailmaan. Mies on tuttu lukuisista moottoriurheilutapahtumista, kuten Neste Rallit, Supercross Tampere, Enduro MM  Heinola, Rallicross MM Kouvola ja kilpaileepa itsekin Rata-autoissa ja Endurossa. Aleksia voidaan kutsua todelliseksi motorsportihmiseksi ja huikeiden elämysten välittäjäksi!

 

Juontajatiimin moottoriuhrheilukonkari - Don Pepe

Peter "Pepe" Jürgens on suomalainen pitkän linjan urheilutoimittaja ja -selostaja, joka on toiminut viihteen ja urheilun saralla peräti 30 vuotta. Pepen selostusta on kuultu niin radiossa kuin TV:ssäkin ja konkari on selostanut mm. MotoGP:tä 7 vuotta – hän jos kuka tuntee lajin ja millaisia maistiaisia testiajot KymiRingin uudella radalla tarjoaa yleisölle. Moottoriurheilun parissa 14 vuotta työskennellyt Jürgens on SisuKlubin perustaja.